“We hebben enorm genoten van het prachtige concert in jullie prachtige tuin!!! Jullie gastvrijheid is ook enorm fijn.”
publieksreactie
“Zeer goede zanger, fijne sfeer, goed regeld”
publieksreactie

Billy Joel

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger "Pianoman" maar ook swingende rockers zoals "My life", prachtige ballads zoals "She's always a woman" of lekkere pop zoals "Uptown girl". Stuk voor stuk klassiekers

Wie is Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano's, De Corona's, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band "003" bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.

Na 5 jaar vond het team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? The Billy Joel Experience!

Interview RTV Drenthe 06-08-2020


Interview Radio ZO!34 31-07-2020


Meer info op www.alexandermusic.nl.