“Fantastisch genoten. Zowel van van de gastheren als ook van Ed Struijlaart”
publieksreactie
“Geweldige avond met alles wat een mens op een zomerse avond kan wensen.”
publieksreactie
“Wauw! Wat hebben wij genoten, genoten van de muziek van Ed, genoten van jullie prachtige tuin en genoten van jullie geweldige gastvrijheid.”
publieksreactie

In The best of neemt Ed Struijlaart je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen 10 jaar.

Vanaf het moment dat hij op zijn negende Eric Clapton op televisie zag wist hij dat zijn toekomst in de muziekwereld lag. Alleen, durf je die sprong te wagen en wanneer? Waar begin je? Hoe maak je van je dromen werkelijkheid? En wat doe je als het tegenzit? In 2010 nam hij die gewaagde beslissing. Hij zei zijn baan op om zich volledig te kunnen storten op zijn grote passie: de muziek.

Struijlaart speelt zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde.

Na 10 jaar maakt Ed Struijlaart de balans op: was de sprong het waard?

Wie is Ed Struijlaart

Ed Struijlaart (1979) verbrandt in 2010 al zijn schepen en besluit volledig voor de muziek te gaan. Geen reguliere negen tot vijf baan meer, maar de dood of de gladiolen. Alles moet wijken voor zijn gitaar en de muziek. Ed krijgt van 3FM het stempel Serious Talent, wordt genomineerd voor een 3FM Award, toert in het voorprogramma van BLØF en was meerdere malen te gast bij De Wereld Draait Door.

In 2016 brengt Ed een aantal losse singles uit. Tricks Up My Sleeve en Like December worden beiden NPO Radio 2 Topsong en Made of Stars, een duet met Lisa Loïs, wordt Moet je Horen plaat op 100% NL.
Daarnaast is hij actief als songwriter voor anderen. Zo schreef hij recent samen met Peter Slager, bassist bij BLØF, de titeltrack voor de bioscoophit van 2017 Weg Van Jou en alle muziek voor de musical SOOF. Begin 2018 brengt Ed “Make It On Your Own” uit. Deze haalt de playlist van Radio 1, 2 en 5 en is inmiddels meer dan 2 miljoen keer ge-streamd op Spotify. In het najaar van 2018 gaat Struijlaart voor het eerst de theaters in met de voorstelling “Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran”. Single Guitar wordt NPO Radio 2 Topsong en Ed mag o.a. aanschuiven bij RTL Late Night om te vertellen over de tour en zijn gitaarhelden.

Sinds juli 2021 is Ed vaste DJ bij Radio Veronica geworden. Iedere zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur heeft hij zijn eigen programma met de beste en mooiste gitaarhits.

Meer info op www.edstruijlaart.nl.