Tuinoptreden: The story of... Barbra Streisand

Muzikale masterclass

The story of...

In deze unieke serie voorstellingen, neemt voorman (en verhalenverteller pur sang) Alexander Broussard u mee in een reis door de prachtige muziek, de soms woelige levens, de indrukwekkende carrières en het imposante oeuvre van 's werelds grootste muzieklegendes. Wat maakte Elvis Presley tot de koning van de Rock 'n' Roll? Waarom was muziek zo'n obsessie voor Prince? Wat maakte de muziek van David Bowie zo onweerstaanbaar?
Voor elke aflevering van deze serie "masterclasses" neemt Alexander een vocaal specialist mee, die zich gespecialiseerd heeft in het leidend voorwerp. Elk thema wordt zo dus ook een unieke muzikale beleving van het hoogste niveau.
De zanger of zangeres wordt natuurlijk vakkundig begeleid door Alexander zelf achter de toetsen, aangevuld met een extra instrumentalist.

The story of... Barbra Streisand

In de sfeervolle voorstelling kunt u natuurlijk alle grote successen verwachten, en extra leuk is misschien wel dat Barbra ook nog wel wat mooie duetten heeft opgenomen, dus Alexander zult u wellicht ook nog horen zingen.

Muzikale ondersteuning: Robert Stoop

Alexander Broussard

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met The Billy Joel Experience, Najib Amhali (PlusSupportAct), Crazy Piano's, De Corona's, Twarres en vele anderen, is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Saskia Schäfer

Van "Evita" tot "Anastasia", van "Elisabeth" tot "Beauty And The Beast": Saskia Schäfer heeft een indrukwekkende staat van dienst in de grootste musicalproducties op de grootste podia van Europa. Saskia is echter een alleskunner en met haar fabuleuze techniek en heldere sopraan, behoort zij tot het selecte groepje topzangeressen die het werk van Streisand aan kunnen.

Fragment Saskia Schäfer - Memory